Huisartsenpraktijk Kornelis en Kloek

Kijkt u ook eens op: www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl       


Kaaikhof 69
1567 JP Assendelft
Tel: (075) 711 3020
Spoedlijn: Keuze 1
Praktijkmail: praktijkkloek@gc-saendelft.nl

BIG-nummers huisartsenpraktijk Saelud:

  • Dhr. A. Kloek                 79046195301 
  • Dhr. R. Kornelis              39913645801
  • Mw. L. Egas                    69925143001

 

Hartelijk welkom op onze website.

Voor meer informatie kunt u de buttons aan de linkerkant raadplegen. 

Belangrijk uit de praktijk:

Per 1 oktober 2024 zal de praktijk van huisarts Kloek van naam veranderen in huisartsenpraktijk Saelud (voorheen Kloek en Kornelis). Vanaf deze datum zal huisarts R. Kornelis de nieuwe praktijkhouder zijn. Huisarts A. Kloek zal gewoon in de praktijk werkzaam blijven.

Vriendelijke groet,

A. Kloek en R. Kornelis.

Huisarts in opleiding:

Dokter Kloek en dr. Kornelis leiden artsen op in de praktijk. Voor een afgestudeerd arts (basisarts) die huisarts wil worden, is het nodig om een aanvullende opleiding te volgen van 3 jaar. In die periode worden er diverse opleidingsstages in verschillende huisartsenpraktijken, een ziekenhuis en verpleeghuis gevolgd.

Dokter Peters zal gedurende 1 jaar in de praktijk van dr. Kloek en dr. Kornelis meewerken voor haar opleiding tot huisarts. Dokter Peters houdt zelfstandig spreekuur en legt zo nodig ook huisbezoeken af. Aan het eind van de dag worden alle patiëntencontacten besproken met dokter Kloek en/of dr. Kornelis.

Bij het maken van een afspraak kunt u eventueel aan de assistente melden bij wie u de afspraak wilt. Wij hopen op uw medewerking.


Heeft u in de avond een vraag voor de dokter? (geen spoedvragen)

Elke donderdagavond tot 20.00 uur is onze huisarts beschikbaar om uw vragen via een e-consult op http://MijnGezondheid.net  direct te beantwoorden. Dit betekent dat u op donderdagavond snel een reactie kunt verwachten op uw klachten of vragen. 

Team Saelud

Informatie: Huisartsenpraktijk Kornelis en Kloek

Wat heb ik nodig als ik mijn medicijnen meeneem op reis?

Voor medicijnen die onder de Opiumwet vallen, moet u een Schengenverklaring of een Engelstalige medische verklaring voor medicijnen aanvragen. Dit hangt af van het land waar u naar toe gaat. Opiaten zijn bijvoorbeeld slaapmiddelen, sterke pijnstillers, ADHD-medicijnen of medicinale cannabis. Een medicijnpaspoort geeft aan welke medicijnen u gebruikt en is handig als u in het buitenland een apotheek of arts bezoekt.