Heeft u een vraag op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties?

Het Sociaal Wijkteam kijkt samen met u hoe die vraag het beste kan worden beantwoord. Wij helpen u op weg om zelf een oplossing te vinden, door inschakeling van mensen uit uw directe omgeving of andere vrijwilligers. En als dat niet lukt zorgen wij voor professionele hulp, door het team of door inzet van professionele ondersteuning. Dat gebeurt dan samen met één contactpersoon, op basis van één plan voor u en uw familie.

Zorgt u voor een naast familielid of goede bekende die chronisch ziek is of een beperking heeft? Ook voor u als mantelzorger zijn wij de ingang voor informatie en ondersteuning. 

Verder bieden we graag ondersteuning aan betrokken buurtbewoners die zich plannen willen realiseren in de eigen buurt en/of zich willen inzetten als vrijwilliger. We komen graag in contact met u.

Meer weten over het Sociaal Wijkteam? Kijk op onze site.

Vanuit het Sociaalwijkteam is er een overzicht gemaakt van de activiteiten en diensten die in Assendelft en Westzaan worden aangeboden dor Buurtcentrum A3, Dorpshuis De Kwaker, Het Sociale Winkeltje en het Sociaal Wijkteam.

Klik hier om de folder in te zien.

Informatie: Sociaal wijkteam