Verloskundigenpraktijk Poppie

Verloskundigenpraktijk Poppie is een unieke verloskundigenpraktijk in Zaanstad met 4 enthousiaste verloskundigen en de eerste verloskundigenpraktijk die gecertificeerd is voor het gebruik mogen en kunnen maken van een bepaalde vorm van hypnose als alternatief voor verdoving bij de bevalling.

De hoofdlocaties van verloskundigenpraktijk Poppie bevinden zich in het Gezondheidscentrum Saendelft, Kaaikhof 69 te Assendelft (wijk Saendelft) en in Krommenie op de Zilverschoonlaan 17.

In Gezondheidscentrum Saendelft werken we onder de naam Poppie Saendelft. Binnen het gezondheidscentrum werken we nauw samen met verschillende disciplines en hebben hierdoor een goed contact met de huisartsen, de kinderartsen en de gynaecologen van het Zaans Medisch Centrum. Verder bestaat er ook een goede samenwerking met andere huisartsen binnen de Zaanstreek en specialisten uit de omliggende ziekenhuizen.

Voor meer informatie raadpleeg onze website.

Inschrijven?

Klik hier voor het inschrijfformulier. Onze assistente zal z.s.m. contact met je opnemen om een eerste afspraak te maken en nog wat aanvullende informatie te vragen.

Voor het maken of verzetten van een afspraak zijn wij telefonisch te bereiken op: (075) 622 77 18.
In alle andere gevallen zijn wij te bereiken via: (06) 305 58 985

Informatie: Verloskundigen