Bereikbaarheid polikliniek

Polikliniek Saendelft Zaans Medisch Centrum
Gezondheidscentrum Saendelft
Kaaikhof 69
1567 JP Assendelft

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 16.30 uur.
Bloedafname en inleveren urine, ontlasting en kweken: maandag t/m vrijdag: 08.15 – 10.30 uur.

Telefonische bereikbaarheid:
Voor het maken van afspraken kunt u tijdens genoemde openingstijden bellen naar telefoonnummer: (075) 650 14 50. U krijgt het klantcontactcentrum van het Zaans MC aan de lijn. Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven dat u een afspraak in Assendelft wilt.

Route

Eigen vervoer:
Vanaf de snelweg: Vanaf Zaandam via de A8 gaat u richting Alkmaar en houdt u de borden Zaanstad Assendelft (S154) aan. U neemt de afslag Zaanstad Assendelft (S154), bij de eerste rotonde aan het eind van de afrit gaat u rechtdoor (Noorderveenweg). Bij de tweede rotonde, bij de kruising met de Dorpsstraat gaat u rechtdoor. Aan het einde van de weg, rijdt u rechtsaf de Parkrijklaan op. Als u rechtdoor rijdt komt u aan bij het winkelcentrum De Saen, aan de rechterkant bevindt zich het gezondheidscentrum.

Vanaf de Provincialeweg: Vanaf de Provincialeweg Zaandam-Castricum gaat u bij het Trias College/NS station Krommenie-Assendelft rechtsaf. Bij de rotonde gaat u rechtsaf, de Jan Brasser tunnel onderdoor. De volgende rotonde neemt u rechtdoor. U bent dan op de Saendelverlaan, als u rechtdoor rijdt komt u aan bij winkelcentrum De Saen. U gaat dan rechtsom het winkelcentrum heen. In de uiterste hoek van het winkelcentrum vindt u het gezondheidscentrum. 

Er is gratis parkeergelegenheid voor het gebouw.

Openbaar vervoer:
Het gezondheidscentrum ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het station NS Krommenie/Assendelft. Kijk voor de actuele buslijnen en tijden op www.9292ov.nl.

Informatie: Bereikbaarheid polikliniek