Spreekuur kinderen

Er worden diverse spreekuren van de kind- en jongerenpolikliniek van het Zaans Medisch Centrum gehouden in het Gezondheidscentrum Saendelft. Er worden spreekuren gehouden door de kinderartsen, de verpleegkundig specialist neonatologie,  de kinderfysiotherapeut.

Voor het maken van een afspraak belt u met het afsprakennummer van de polikliniek Saendelft tel. (075) 6501450. U krijgt het klantencontactcentrum van het Zaans MC aan de lijn. Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven dat u een afspraak in Assendelft wilt.

Dit geld voor: 

Kindergeneeskunde, Verpleegkundig specialist neonatologie, Urotherapeut. Kinderfysiotherapie Fysiocentrum Zaanland en Kinderlongverpleegkundige Evean

 

Kinderfysiotherapeuten

De kinderfysiotherapeut van Fysio Centrum Zaanland, mevrouw Wil Schutrops, ziet elke donderdagmiddag baby’s, kinderen en jongeren op verwijzing van de kinderartsen van het Zaans Medisch Centrum. Zij is bovendien gespecialiseerd in kinderbekkentherapie voor de behandeling van kinderen op het gebied van disfuncties in het bekkenbodemgebied. Met het spreekuur in Saendelft krijgt de nauwe samenwerking met de kinderartsen een vervolg in onze wijk.

De hoofdvestiging van Fysio Centrum Zaanland bevindt zich in de zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum. Voor meer informatie over Fysio Centrum Zaanland, kijk dan op de website www.fysiocz.nl. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met (075) 650 22 38.

Informatie: Speekuur kinderen