Huisartsenpraktijk Kloek

Kijkt u ook eens op: www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl       

Kaaikhof 69
1567 JP Assendelft
Tel: (075) 711 3020
Spoedlijn: Keuze 1

BIG-nummers huisartsen praktijk Kloek:

  • Dhr. A. Kloek                 79046195301
  • Mw. K. de Weerd          79916502601
  • Mw. L. Egas                   69925143001
  • Dhr. R. Kornelis              39913645801

 Hartelijk welkom op onze website.

Voor meer informatie kunt u de buttons aan de linkerkant raadplegen. 

Huisarts in opleiding
Dokter Kloek leidt artsen op in zijn praktijk. Voor een afgestudeerd arts (basisarts) die huisarts wil worden, is het nodig om een aanvullende opleiding te volgen van 3 jaar. In die periode worden er diverse opleidingsstages in verschillende huisartsenpraktijken, een ziekenhuis en verpleeghuis gevolgd.

Dokter van de Beek zal gedurende 1 jaar in de praktijk van dokter Kloek meewerken voor haar opleiding tot huisarts. Dokter van de Beek houdt zelfstandig spreekuur en legt zo nodig ook huisbezoeken af. Aan het eind van de dag worden alle patiëntencontacten besproken met dokter Kloek.

Bij het maken van een afspraak kunt u eventueel aan de assistente melden bij wie u de afspraak wilt. Wij hopen op uw medewerking.

Update uit de praktijk
Zoals een aantal van jullie weet ben ik mijn praktijk in januari 2012 op kleine schaal begonnen. Inmiddels is mijn praktijk uitgegroeid tot een volwassen praktijk waarbij ik geholpen word door twee collega huisartsen. Allereerst dokter de Weerd, zij werkt op dinsdag en donderdag. Dokter de Weerd houdt ook op donderdagavond spreekuur. En dokter Egas, werkt op maandag, woensdag en vrijdag. 
Ik zelf zal op alle dagen aanwezig blijven, behalve de dinsdagen.

Team Kloek

Dokter kloek

Zoals een aantal van jullie weet, ben ik mijn praktijk in januari 2012 op kleine schaal begonnen. inmiddels is mijn praktijk uitgegroeid tot een volwassen praktijk waarbij ik geholpen word door twee collega huisartsen. Ik ben alle dagen aanwezig, behalve op dinsdag. Op woensdag en donderdag houd ik ochtend spreekuur vanaf 7.30 uur.

Dokter de Weerd 

Houdt op dinsdag, donderdag spreekuur. Tevens houdt dokter de Weerd op donderdagavond tot 20.00 uur spreekuur.

Dokter Egas

Houdt op maandag, woensdag en vrijdag spreekuur.

Dokter Kornelis

Mandi Gunther

Doktersassistente. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Laila Akka

Laila is doktersassistente en werkt op donderdag bij ons.

Nadia el Jallouli

Nadia is doktersassistente en werkt op maandag, woensdag en vrijdag bij ons.

Tiana Langereis

Onze praktijkondersteuner somatiek. Zij controleert de patiënten met chronische ziekten zoals suikerziekte (diabetes mellitus), hart en vaatziekten (astma en COPD). Tevens kunt u bij haar terecht voor begeleiding bij het stoppen met roken. Tiana werkt op maandag en dinsdag.

AIOS: Megan van de Beek

Megan volgt van 1 september 2023 tot 1 september 2024 haar huisartsopleiding in onze praktijk. Dokter van de Beek is arts in opleiding tot huisarts, zij heeft dan ook de volledige bevoegdheid om geneeskunde uit te oefenen. Zij werkt onder supervisie van de huisartsen in onze praktijk.

Monic Baak-Bertens

is Receptioniste/Manager van het gezondheidscentrum. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen betreft het Gezondheidscentrum. Zij werkt van maandag t/m vrijdag van 8.00-13.00 uur.

Informatie: Huisartsenpraktijk Kloek

Wat heb ik nodig als ik mijn medicijnen meeneem op reis?

Voor medicijnen die onder de Opiumwet vallen, moet u een Schengenverklaring of een Engelstalige medische verklaring voor medicijnen aanvragen. Dit hangt af van het land waar u naar toe gaat. Opiaten zijn bijvoorbeeld slaapmiddelen, sterke pijnstillers, ADHD-medicijnen of medicinale cannabis. Een medicijnpaspoort geeft aan welke medicijnen u gebruikt en is handig als u in het buitenland een apotheek of arts bezoekt.