Spreekuren

Elke werkdag uitsluitend op afspraak. Een afspraak duurt gemiddeld 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben of heeft u meerdere vragen, wilt u dit dan kenbaar maken aan de assistente zodat zij meer tijd kan reserveren.
U kunt ook zelf online een afspraak inplannen, dit is mogelijk via de rubriek ‘Online afspraak maken’ aan de linkerkant van deze pagina en op de startpagina van de huisartsenpraktijk met de button ‘Login met Digid’. Hiervoor heeft u uw Digid-code nodig. Online afspraken inplannen is alleen geschikt voor niet urgente klachten.

Wij verzoeken u om de assistente minstens 24 uur van te voren te bellen als een afspraak niet door kan gaan, anders zijn wij genoodzaakt hiervoor de kosten in rekening te brengen.

Telefonisch spreekuur

Voor uitslagen kunt u iedere werkdag met de huisarts bellen tussen 10.30 en 11.30 uur via tel. (075) 7113020. U selecteert dan optie 5.

Avondspreekuur en spreekuren in het weekend

  1. Dokter Kloek houdt op woensdag en donderdag ochtend “vroege ochtend” spreekuur vanaf 7.30 uur.
  2. Op donderdag houdt dokter de Weerd avondspreekuur van 17.00-20.00 uur. Afspraken kunnen telefonisch worden ingepland via de doktersassistente. Let op, niet alle klachten zijn geschikt voor het avondspreekuur, dit kan worden besproken met de assistente.
  3. Indien u bij de praktijkondersteuner GGZ, mevrouw van Duivenvoorde, Monique Wit of Romy Hauser onder behandeling bent kunt u voor uw vervolgafspraken ook in het weekend overdag terecht. Dit is meestal de zaterdag en soms de zondag. Afspraken worden gemaakt via de assistente of i.o.m. uw behandelaar. U gebruikt dan de zij ingang van het Gezondheidscentrum, ingang aan het Kaaikpad.

Informatie: Spreekuren