Huisartsenpraktijk Koster

Kijkt u ook eens op: www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl

Kaaikhof 69
1567 JP ASSENDELFT
Tel: (075) 650 14 30
Spoedlijn: (075) 650 14 30 (keuze 1)

BIG-nrs huisartsen praktijk Koster
M. Koster              29046430401
D. Eeken               39909417101
G. Kiekebos         59918089401 Tijdens haar zwangerschapsverlof zal dokter van Keeken tijdelijk waarnemen.                N. van Keeken    09920630401


Hartelijk welkom op onze website
Voor meer informatie kunt u de buttons aan de linkerkant raadplegen.

Huisarts in opleiding

Dokter Koster leidt artsen op in zijn praktijk. Voor een afgestudeerd arts (basisarts) die huisarts wil worden, is het nodig om een aanvullende opleiding te volgen van 3 jaar. In die periode worden er diverse opleidingsstages in verschillende huisartsenpraktijken, een ziekenhuis en verpleeghuis gevolgd.

Mevrouw van Rumpt zal een jaar in de praktijk van dokter Koster meewerken voor haar opleiding tot huisarts. Dokter van Rumpt houdt zelfstandig spreekuur en legt zo nodig ook huisbezoeken af. Aan het eind van de dag worden de patiëntencontacten besproken zodat dokter Koster de volledige verantwoording voor zijn praktijk blijft dragen.

Bij het maken van een afspraak kunt u eventueel aan de assistente melden bij wie u de afspraak wilt. Wij hopen op uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
dhr. M. Koster, mw. D. Eeken en mw. G. Kiekebos, huisartsen

Team Koster

Huisarts Mark Koster

Praktijkhouder en werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Huisarts Dorine Eeken

Werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag.

Huisarts Gwen Kiekebos

Werkt op dinsdag en donderdag. Op woensdag om de week.

AIOS: Vera van Rumpt

Vera is huisarts in opleiding zal het komende jaar in de praktijk meewerken. Dokter van Rumpt is arts in opleiding tot huisarts, zij heeft dan ook de volledige bevoegdheid om de geneeskunde uit te oefenen. Zij werkt onder supervisie van de huisartsen van onze praktijk.

Ciska Krombeen

Onze assistente en is werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag. Ciska houdt ook assistente spreekuur.

Wendy Rood

Onze dokters assistente en werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend. Wendy houdt ook assistente spreekuur.

Eline Oogjen

Wordt momenteel opgeleid als doktersassistente. zij gaat werken op maandag ochtend, dinsdag de hele dag, donderdag ochtend en vrijdag de gehele dag

Sandra van Alfen

Administratief medewerkster en werkt op maandag, woensdag en donderdag.

Monique Petra

Onze praktijkondersteuner-somatiek. Zij controleert de mensen met chronische ziekten zoals suikerziekte (diabetes mellitus), hart- en vaatziekten en longziekten (astma en COPD). Tevens kunt u bij haar terecht voor begeleiding bij het stoppen met roken. Zij werkt om de week op dinsdag en woensdag en elke vrijdag

Monic Baak-Bertens

is Receptioniste/Manager van het gezondheidscentrum. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen betreft het Gezondheidscentrum. Zij werkt van maandag t/m vrijdag van 8.00-13.00 uur.

Informatie: Huisartsenpraktijk Koster

Wat heb ik nodig als ik mijn medicijnen meeneem op reis?

Voor medicijnen die onder de Opiumwet vallen, moet u een Schengenverklaring of een Engelstalige medische verklaring voor medicijnen aanvragen. Dit hangt af van het land waar u naar toe gaat. Opiaten zijn bijvoorbeeld slaapmiddelen, sterke pijnstillers, ADHD-medicijnen of medicinale cannabis. Een medicijnpaspoort geeft aan welke medicijnen u gebruikt en is handig als u in het buitenland een apotheek of arts bezoekt.