Spreekuren

Uitsluitend op afspraak. Een afspraak duurt gemiddeld 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben of heeft u meerdere vragen, wilt u dit dan kenbaar aan de assistente zodat zij meer tijd kan reserveren.

U kunt ook zelf online een afspraak inplannen, dit is mogelijk via de rubriek ‘Online afspraak maken’ aan de linkerkant van deze pagina en op de startpagina van de huisartsenpraktijk met de button ‘Login met Digid’. Hiervoor heeft u uw Digid-code nodig. Online afspraken inplannen is alleen geschikt voor niet urgente klachten.

Wij verzoeken u om de assistente minstens 24 uur van te voren te bellen als een afspraak niet door kan gaan, anders zijn wij genoodzaakt hiervoor de kosten in rekening te brengen.

Spreekurenschema
Dr. Koster                                     : maandag, dinsdagavond, woensdag en vrijdag
Dr. Eeken                                     : maandag, donderdag en vrijdag
Dr. Kiekebos                               : dinsdag, woensdag en donderdag                                                      

Telefonisch spreekuur

Voor korte vragen die niet beantwoord kunnen worden door de doktersassistente of administratief medewerkster kunt u elke werkdag met de huisarts bellen tussen 10.30 en 11.30 uur via tel. (075) 650 14 30. In het keuzemenu kiest u voor uw behandelend huisarts (voor aanwezigheid van uw huisarts zie bovenstaande spreekurenschema)

Dokter Koster is op dinsdag niet aanwezig voor het telefonisch spreekuur.

Avondspreekuur

Het avondspreekuur van praktijk Koster vindt plaats op dinsdagavond en wordt uitgevoerd door dokter Koster en dokter Kiekebos.

Informatie: Spreekuren