Herhaalrecepten

Er is in samenwerking met apotheek Saendelft in het gezondheidscentrum, een herhaalreceptenservice aanwezig. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de website MijnGezondheid.net en de app MedGemak (https://home.mijngezondheid.net/

Tevens kunt u 24 uur per dag via onze receptenlijn medicijnen bestellen. De herhaalreceptenlijn wordt iedere werkdag om 10.00 uur afgeluisterd. U kiest het telefoonnummer van uw huisarts en kiest voor optie 2.
Als u voor 10 uur ‘s morgens uw herhaalrecept bij de huisarts aanvraagt, dan kunt u 2 werkdagen later uw geneesmiddel(en) ophalen bij de apotheek. Bestel uw medicatie daarom op tijd om onnodig wachten aan de balie te voorkomen.

Voor patiënten die langdurig/chronisch medicijnen gebruiken en met regelmaat herhaalmedicatie nodig hebben, biedt Apotheek Saendelft de Pro-actieve Herhaal Service. Met deze service heeft u weinig omkijken naar het verlengen van uw medicatie: de apotheek regelt het voor u, met ons. Indien u belangstelling heeft voor de Pro-actieve Herhaal Service, meldt u zich dan aan in de apotheek.

In alle gevallen geldt dat u een bericht per mail ontvangt van de apotheek op het moment dat de medicatie voor u klaar staat. In het geval van de afhaalkluis ontvangt u een sms. Zorg er dus voor dat uw contactgegevens bekend zijn bij de apotheek. Zo voorkomt u dat u wellicht te vroeg aan de balie staat en daardoor langer moet wachten.

Informatie: Herhaalrecepten