Huisartsenpraktijk Rietbergen

Kijkt u ook eens op: www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl 

Kaaikhof 69
1567 JP ASSENDELFT
Tel: (075) 650 14 20
Spoedlijn: toets 1

BIG-nummers huisartsen praktijk Rietbergen

  • M. Rietbergen       19063836901
  • M.J. Gooijer           59920478801
  • A. van Bemmel      29912057501

Hartelijk welkom op onze website 
Voor meer informatie kunt u de buttons aan de linkerkant raadplegen. 

Nieuws uit de praktijk

We zijn bezig om de zorg voor u nog meer te verbeteren en op maat te maken. Zo hebben we nu ook de mogelijkheid om online afspraken te maken bij de huisarts, doktersassistente en praktijkondersteuner-somatiek. Ook hebben we de telefoonlijnen uitgebreid.

Preventie is ons aandachtspunt, we richten ons eerst op hart- en vaatziekten. Mensen met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten worden actief door ons opgespoord en benaderd. Maar ook zullen een aantal patiënten met hart- en vaatziekten worden benaderd om een meer persoonsgerichte zorg samen vast te stellen. Die zal met name meer gericht zijn op wat wel kan en niet wat niet kan, een positieve benadering dus.

Daarnaast richten we ons ook op polyfarmacie. Dit houdt in dat we mensen die meerdere aandoeningen en medicatie hebben, evalueren met de apotheker. Mogelijk wordt u daarvoor ook telefonisch benaderd.

Om de toekomst van de zorg zo goed mogelijk te waarborgen zijn we een opleidingspraktijk voor zorgverleners. De huisartsen  die we opleiden zijn al dokter en hebben vaak ook de nodige ervaring in de praktijk, echter moeten zij zich nog gaan specialiseren in het vak huisarts.

Team Rietbergen

Dokter Rietbergen

Sinds 2009 werkzaam in de praktijk. In 2012 zijn dokter Te Paske en ik samen praktijkhouder geworden van onze praktijk. Toen hij weg ging uit de praktijk heb ik de praktijk per januari 2014 overgenomen. 

Dokter Gooijer

Per 1 maart 2021 gestart en komt ons team versterken op woensdag en vrijdag. Zij heeft net haar huisartsopleiding afgerond en is dus bekend met de laatste ontwikkelingen op medisch gebied. 

Dokter Van Bemmel

Is ons team komen versterken al huisarts. Nadat zij is opgeleid tot orthopeed, heeft zij voor de huisarts opleiding gekozen. Zij zal in veel opzichten een aanvulling zijn voor onze praktijk. Dokter van Bemmel werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.

Dokter Schultz

Volgt van 1 september 2023 tot 1 september 2024 zijn huisartsopleiding in onze praktijk. Dokter Schultz is een arts in opleiding tot huisarts, hij heeft dan ook de volledige bevoegdheid om de geneeskunde uit te oefenen. Hij werkt onder supervisie van de huisartsen van onze praktijk.

Marieke Kleijwegt

Als doktersassistent in opleiding bij ons in de praktijk begonnen in 2009. Onderhand heeft zij haar opleiding al weer een aantal jaar afgerond. Zij heeft als aandachtspunt de mensen met risico op hart-en-vaatziekten, zoals hoge bloeddruk (hypertensie) en verhoogd cholesterol (hyper-cholesterolaemie). 

Chaldi Bird

Sinds 2015 werkzaam bij ons in de praktijk als doktersassistente. Met haar leergierigheid staat zij open voor verbetering van het vak.

Inge van Dam

Heeft een uitgebreide CV, zowel in de zorg en als ondernemer. Tot ons grote plezier heeft ze nu gekozen voor de huisartsenzorg en gestart bij ons als doktersassistente! Ze zal in de toekomst ook praktijk organisatorische taken op zich nemen.

Fiona Ofman

We zijn heel erg blij dat Fiona met hart en ziel voor de zorg heeft gekozen. Vanuit haar kappersvak trok ze al richting de zorgkant door het maken van haarstukken. Zij werkt nu ook voor 2 dagen per week bij ons als doktersassistente.

Marlous de Bruijne

Is onze dokters assistente. Als zij niet in de gymzaal staat dan werkt ze bij ons.. Marlous werkt op maandag, dinsdag en vrijdag de hele dag. Op woensdag werkt Marlous alleen in de ochtend.

Ellen ten Haven

Onze praktijkondersteuner-somatiek. Zij controleert de mensen met chronische ziekten zoals suikerziekte (diabetes mellitus), hart- en vaatziekten en longziekten (astma en COPD). Tevens kunt u bij haar terecht voor begeleiding bij het stoppen met roken. Ellen werkt op dinsdag en donderdag.

Marieke Teeling

neemt de ouderenzorg op zich. Zij zal op dinsdag huisbezoeken doen bij kwetsbare mensen uit onze praktijk. Het doel is om in samenspraak met de patiënt de leefomstandigheden te optimaliseren. Het optimaliseren gebeurt vaak in samenwerking met andere hulpverleners (fysiotherapeut, diëtist of psycholoog).

Monic Baak-Bertens

is Receptioniste/Manager van het gezondheidscentrum. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen betreft het Gezondheidscentrum. Zij werkt van maandag t/m vrijdag van 8.00-13.00 uur.

Informatie: Huisartsenpraktijk Rietbergen

Wat heb ik nodig als ik mijn medicijnen meeneem op reis?

Voor medicijnen die onder de Opiumwet vallen, moet u een Schengenverklaring of een Engelstalige medische verklaring voor medicijnen aanvragen. Dit hangt af van het land waar u naar toe gaat. Opiaten zijn bijvoorbeeld slaapmiddelen, sterke pijnstillers, ADHD-medicijnen of medicinale cannabis. Een medicijnpaspoort geeft aan welke medicijnen u gebruikt en is handig als u in het buitenland een apotheek of arts bezoekt.