Geschiedenis van de praktijk

Na 10 jaar op 2 verschillende locaties in Saendelft (2001-2005 op de IJkmeester en tussen 2005 tot oktober 2010 op de Rode Ring) gevestigd te zijn geweest zijn we per 4 oktober 2010 geopend op onze definitieve locatie: Kaaikhof 69 in Assendelft. Dit is in het winkelcentrum van Saendelft: “de Saen”.

In 2001 startte onze huisartspraktijk op de IJkmeester. Er stonden toen nog maar een paar rijtjeswoningen. De ontwikkeling van de wijk stond nog in de kinderschoenen. We zijn dan ook met een 0 praktijk begonnen. Toen in 2005 het pand aan de IJkmeester te klein werd voor de 3000 patiënten op dat moment zijn we verhuisd naar een tijdelijk onderkomen aan de Rode Ring.

Hier vestigden wij ons in port a cabins. Toen startte ook de 2e huisartspraktijk en kwamen de verloskundigen en buitenpolikliniek van het Zaans Medisch Centrum erbij.

Eind 2010 konden we over naar het lang verwachtte definitieve gezondheidscentrum aan de Kaaikhof. Vanaf dat moment namen ook o.a. de apotheek en de fysiotherapiepraktijk plaats in ons centrum.

Informatie: Geschiedenis van de praktijk